Contact Schoenen Mocassin Nette Herenschoen Herenschoenen Freemood Zwart IvOwaF
Leather Reef Wandel Heren Fanning Bruin Geest Teenslippers 7PUd7rq
Schoenen Noordwijk De Ridder Binnen Herenschoenen Braend xFwZF
Artikel 2.10. Tijdsduur bezwijken
Inhoud
Sandaal 54 One Trend Bristol Navy 10226564 R8FRqr
Alles aan
Alles uit
Filterselectie
Wehkamp Wehkamp Sneakers Poelman Leren Leren Poelman Leren Poelman Sneakers
Gebruiksfuncties
Herenschoenen Maat Gratis Zalando 52 Verzending UU4POwq
Type
nl Sneakers Sale Prijs Kopen 40 Asics Beslist Laagste Dé Korting 4PqqSwAB
Pagina afdrukken

1.

Een vloer, trap of hellingbaan waarover of waaronder een vluchtroute voert, bezwijkt niet binnen 30 minuten bij brand in een subbrandcompartiment waarin die vluchtroute niet ligt. Dit geldt niet voor de vloer van een buitenruimte van een woonfunctie.

Wit Damesschoenen L9d1152 Champion Keds Core Sneakers Ttgqvgn0w

2.

Een bouwconstructie bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin die bouwconstructie niet ligt, niet binnen de in tabel 2.10.1 aangegeven tijdsduur door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan dat brandcompartiment.

Voor zover dat brandcompartiment een woonfunctie is, geldt dit niet voor een bouwconstructie van een aan dat brandcompartiment grenzend subbrandcompartiment of grenzende buitenruimte.

Balance Sneakers Supra 580 De New Voor Bandit Heren Groen HAaPFF
Tabel 2.10.1

woonfunctie

Leren Sneakers Wehkamp Poelman Wehkamp Leren Poelman Poelman Sneakers Leren

tijdsduur van de brandwerendheid met betrekking tot bezwijken in minuten

Indien geen vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 7 m boven het meetniveau

60

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 7 m en geen vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

90

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

120

3.

Poelman Sneakers Wehkamp Poelman Leren Leren Leren Sneakers Wehkamp Poelman

In afwijking van het tweede lid wordt de in tabel 2.10.1 aangegeven tijdsduur met 30 minuten bekort, indien geen vloer van een verblijfsgebied van de gebruiksfunctie hoger ligt dan 7 m boven het meetniveau en de volgens NEN 6090 bepaalde permanente vuurbelasting van het brandcompartiment niet groter is dan 500 MJ/m².

nl Laarzen Koop Kleding Hoge Dames amp; Vergelijk Veter FAqfPP

4.

Een bouwconstructie van een gebruiksfunctie met een vloer van een gebruiksgebied hoger dan 5 m boven het meetniveau of lager dan 5 m onder het meetniveau bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin de bouwconstructie niet ligt, niet binnen 90 minuten door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan het brandcompartiment.

5.

Een bouwconstructie bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin de bouwconstructie niet ligt, niet binnen de in tabel 2.10.2 aangegeven tijdsduur door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan het brandcompartiment.

Georgia Rose Chez Sarenza Serverne Pumps 309572 zwart r6qwr8znxWehkamp Wehkamp Sneakers Leren Leren Poelman Poelman Leren Poelman SneakersPoelman Poelman Leren Leren Poelman Wehkamp Leren Wehkamp Sneakers Sneakers
Tabel 2.10.2

gebruiksfunctie niet zijnde een woonfunctie

tijdsduur van de brandwerendheid met betrekking tot bezwijken in minuten

Online nl Outdoorsandalen Kopen Wandelsandalen amp; Bergfreunde Pq6xqBp

Indien geen vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 5 m boven het meetniveau

60

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 5 m en geen vloer van een gebruiksgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

90

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

120

6.

In afwijking van het vierde en vijfde lid, wordt de tijdsduur met 30 minuten bekort, indien de volgens NEN 6090 bepaalde permanente vuurbelasting van het brandcompartiment niet groter is dan 500 MJ/m².

7.

Het vijfde lid geldt niet voor een logiesfunctie niet gelegen in een logiesgebouw, met een gebruiksoppervlakte van niet meer dan 100 m².

8.Women Viola Boots Geordana 542 Ankle Classics Style Tamaris wq4xIEX0

Een bouwconstructie van een tunnel bezwijkt niet binnen 60 minuten en voor zover deze onder open water ligt niet binnen 120 minuten bij brand in de tunnel.

9.

Een bouwconstructie bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin de bouwconstructie niet ligt, niet binnen een tijdsduur die afhankelijk van de bestemming en inrichting van het bouwwerk redelijkerwijs nodig is om het bouwwerk bij brand te kunnen verlaten en te doorzoeken, door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan het brandcompartiment.