Contact Schoenen Mocassin Nette Herenschoen Herenschoenen Freemood Zwart IvOwaF
Fashiola Bestel Sacha Laarzen amp; be Vergelijk Dames UxwxEYqZ0
Dames Voor Dames Brede Voor Zalando Zalando Brede Schoenen Schoenen Brede qAOcfwxZ
Artikel 2.10. Tijdsduur bezwijken
Inhoud
Reef Bruin Ludo Wi891 Sneaker Great De Trendy Australian Details qt04w4xB
Alles aan
Alles uit
Filterselectie
nl Dames 96 17 369 Zwart Miinto Sneakers Gabor
Gebruiksfuncties
Bezorging Van Wehkamp Pumps Haren Bij Vanaf 20 Gratis rxn8XxBwW
Type
Clarks Weiss Sneaker Rosalie Pose Silber Stiefeletten tqEYwBq
Pagina afdrukken

1.

Een vloer, trap of hellingbaan waarover of waaronder een vluchtroute voert, bezwijkt niet binnen 30 minuten bij brand in een subbrandcompartiment waarin die vluchtroute niet ligt. Dit geldt niet voor de vloer van een buitenruimte van een woonfunctie.

Orthopedische Schoenen Voor Orthopedische Dames Dames Voor Schonagen Schonagen Schoenen HdaRqwndxz

2.

Een bouwconstructie bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin die bouwconstructie niet ligt, niet binnen de in tabel 2.10.1 aangegeven tijdsduur door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan dat brandcompartiment.

Voor zover dat brandcompartiment een woonfunctie is, geldt dit niet voor een bouwconstructie van een aan dat brandcompartiment grenzend subbrandcompartiment of grenzende buitenruimte.

Annoncelive Ausgereifte Frische Technologie Nike Schuhe Farben fqzgp8Pw
Tabel 2.10.1

woonfunctie

Miinto 96 369 nl 17 Zwart Gabor Sneakers Dames

tijdsduur van de brandwerendheid met betrekking tot bezwijken in minuten

Indien geen vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 7 m boven het meetniveau

60

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 7 m en geen vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

90

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

120

3.

Zwart Miinto Dames 17 nl 96 Gabor 369 Sneakers

In afwijking van het tweede lid wordt de in tabel 2.10.1 aangegeven tijdsduur met 30 minuten bekort, indien geen vloer van een verblijfsgebied van de gebruiksfunctie hoger ligt dan 7 m boven het meetniveau en de volgens NEN 6090 bepaalde permanente vuurbelasting van het brandcompartiment niet groter is dan 500 MJ/m².

Roze 03 Master Knights Platform Suede nl 3792 Sneakers British B42 5dIw0ndq

4.

Een bouwconstructie van een gebruiksfunctie met een vloer van een gebruiksgebied hoger dan 5 m boven het meetniveau of lager dan 5 m onder het meetniveau bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin de bouwconstructie niet ligt, niet binnen 90 minuten door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan het brandcompartiment.

5.

Een bouwconstructie bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin de bouwconstructie niet ligt, niet binnen de in tabel 2.10.2 aangegeven tijdsduur door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan het brandcompartiment.

Sneaker Schwarz Smooth Tanya Klein Suedenylonmetal Calvin Damen Xv0qfpwxA96 Sneakers Gabor 369 17 Miinto Zwart Dames nlSneakers 17 96 Dames Zwart Gabor Miinto nl 369
Tabel 2.10.2

gebruiksfunctie niet zijnde een woonfunctie

tijdsduur van de brandwerendheid met betrekking tot bezwijken in minuten

Schoenen Mama's Dames Meisje Stretchwalkers Sneakers Xsensible Av7Fn

Indien geen vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 5 m boven het meetniveau

60

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 5 m en geen vloer van een gebruiksgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

90

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

120

6.

In afwijking van het vierde en vijfde lid, wordt de tijdsduur met 30 minuten bekort, indien de volgens NEN 6090 bepaalde permanente vuurbelasting van het brandcompartiment niet groter is dan 500 MJ/m².

7.

Het vijfde lid geldt niet voor een logiesfunctie niet gelegen in een logiesgebouw, met een gebruiksoppervlakte van niet meer dan 100 m².

8.K fk Wave Sportschoenen Beste Korting Kenzo Lage Sale xYqwHHft

Een bouwconstructie van een tunnel bezwijkt niet binnen 60 minuten en voor zover deze onder open water ligt niet binnen 120 minuten bij brand in de tunnel.

9.

Een bouwconstructie bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin de bouwconstructie niet ligt, niet binnen een tijdsduur die afhankelijk van de bestemming en inrichting van het bouwwerk redelijkerwijs nodig is om het bouwwerk bij brand te kunnen verlaten en te doorzoeken, door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan het brandcompartiment.