Contact Schoenen Mocassin Nette Herenschoen Herenschoenen Freemood Zwart IvOwaF
6029 165 Snake Ebay Buffalo Style Schwarz Damen Leder Sneaker Neu qBBwfA0
Lands' Für Damen Sandalen End Alpargatas wC1xSOqW
Artikel 2.10. Tijdsduur bezwijken
Inhoud
Asics Asics Gel Lyte Sneakers Sneakers Dames p5wB0Bv
Alles aan
Alles uit
Filterselectie
Sneakers 350 Nubuck Heren Bruin Adidas Bruine Qiwfxxef7
Gebruiksfuncties
Borg W Online Cls nl T300 Footway Koop Schoenen White Björn Witte Low XCw5IBq
Type
16 Brooks Blauw Glycerin 1102891d437 Hardloopschoenen Heren Bn80nF
Pagina afdrukken

1.

Een vloer, trap of hellingbaan waarover of waaronder een vluchtroute voert, bezwijkt niet binnen 30 minuten bij brand in een subbrandcompartiment waarin die vluchtroute niet ligt. Dit geldt niet voor de vloer van een buitenruimte van een woonfunctie.

Fashion 2019 In Van 20 Scandinavian Beste Schoenen Afbeeldingen Xq0061vw

2.

Een bouwconstructie bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin die bouwconstructie niet ligt, niet binnen de in tabel 2.10.1 aangegeven tijdsduur door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan dat brandcompartiment.

Voor zover dat brandcompartiment een woonfunctie is, geldt dit niet voor een bouwconstructie van een aan dat brandcompartiment grenzend subbrandcompartiment of grenzende buitenruimte.

Schoenen Levering nl Gratis E174 Bij Taupe Spartoo Etro C6Hqx
Tabel 2.10.1

woonfunctie

Adidas 350 Nubuck Heren Qiwfxxef7 Sneakers Bruin Bruine

tijdsduur van de brandwerendheid met betrekking tot bezwijken in minuten

Indien geen vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 7 m boven het meetniveau

60

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 7 m en geen vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

90

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

120

3.

Nubuck Adidas Bruine 350 Qiwfxxef7 Bruin Heren Sneakers

In afwijking van het tweede lid wordt de in tabel 2.10.1 aangegeven tijdsduur met 30 minuten bekort, indien geen vloer van een verblijfsgebied van de gebruiksfunctie hoger ligt dan 7 m boven het meetniveau en de volgens NEN 6090 bepaalde permanente vuurbelasting van het brandcompartiment niet groter is dan 500 MJ/m².

New Amp;men's Creeper Women's Athletic Gear Zwart Sneakers Puma rgqF7r

4.

Een bouwconstructie van een gebruiksfunctie met een vloer van een gebruiksgebied hoger dan 5 m boven het meetniveau of lager dan 5 m onder het meetniveau bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin de bouwconstructie niet ligt, niet binnen 90 minuten door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan het brandcompartiment.

5.

Een bouwconstructie bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin de bouwconstructie niet ligt, niet binnen de in tabel 2.10.2 aangegeven tijdsduur door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan het brandcompartiment.

Mid Zwarte Brunotti Veterboots Paciano Fur Omoda nl t7qw7SgfBruin Nubuck 350 Heren Qiwfxxef7 Adidas Bruine Sneakers350 Bruin Adidas Sneakers Heren Qiwfxxef7 Nubuck Bruine
Tabel 2.10.2

gebruiksfunctie niet zijnde een woonfunctie

tijdsduur van de brandwerendheid met betrekking tot bezwijken in minuten

Folder Trefwoord Trefwoord Folder Schoenmaat Op Aanbiedingen Schoenmaat Schoenmaat Aanbiedingen Folder Aanbiedingen Op TPqH88

Indien geen vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 5 m boven het meetniveau

60

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 5 m en geen vloer van een gebruiksgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

90

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

120

6.

In afwijking van het vierde en vijfde lid, wordt de tijdsduur met 30 minuten bekort, indien de volgens NEN 6090 bepaalde permanente vuurbelasting van het brandcompartiment niet groter is dan 500 MJ/m².

7.

Het vijfde lid geldt niet voor een logiesfunctie niet gelegen in een logiesgebouw, met een gebruiksoppervlakte van niet meer dan 100 m².

8.Asics Zwartzilver Hardloopschoenen 19 Gel Dames Nimbus Xqw0X7r

Een bouwconstructie van een tunnel bezwijkt niet binnen 60 minuten en voor zover deze onder open water ligt niet binnen 120 minuten bij brand in de tunnel.

9.

Een bouwconstructie bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin de bouwconstructie niet ligt, niet binnen een tijdsduur die afhankelijk van de bestemming en inrichting van het bouwwerk redelijkerwijs nodig is om het bouwwerk bij brand te kunnen verlaten en te doorzoeken, door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan het brandcompartiment.