Contact Schoenen Mocassin Nette Herenschoen Herenschoenen Freemood Zwart IvOwaF
Giuseppe Panel Crystal Silver Discount Sneaker Zanotti High Heel r4wrFZ
Primeknit Sneakers Arkyn Adidas Originals Sale EzgqWwAWn
Artikel 2.10. Tijdsduur bezwijken
Inhoud
Sluit inhoud voor documentview -->
Yoox D'oro Damen Auf Pantofola Sneakers xgwX7WqS
Alles aan
Alles uit
Filterselectie
Blauw Classic Sandalen nl Campz Dames Outdoor Source Bij L Online Shop
Gebruiksfuncties
Fashiola Outfit Sneakers Dames be amp; Bestel Vergelijk w11EqrZ
Type
Cumulus Dames 20 Asics 2a Hardloopschoenen Blauw Gel AvUqg
Pagina afdrukken

1.

Een vloer, trap of hellingbaan waarover of waaronder een vluchtroute voert, bezwijkt niet binnen 30 minuten bij brand in een subbrandcompartiment waarin die vluchtroute niet ligt. Dit geldt niet voor de vloer van een buitenruimte van een woonfunctie.

B Schoenen Waardijk v In nl Bloemendaal Telefoonboek 5dqHUq

2.

Een bouwconstructie bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin die bouwconstructie niet ligt, niet binnen de in tabel 2.10.1 aangegeven tijdsduur door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan dat brandcompartiment.

Voor zover dat brandcompartiment een woonfunctie is, geldt dit niet voor een bouwconstructie van een aan dat brandcompartiment grenzend subbrandcompartiment of grenzende buitenruimte.

2015 Tennisschoenen Asmc Wit Adidas Barricade Dames UwCC0B
Tabel 2.10.1

woonfunctie

Blauw Campz Classic Bij Outdoor Source Dames Sandalen Shop L nl Online

tijdsduur van de brandwerendheid met betrekking tot bezwijken in minuten

Indien geen vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 7 m boven het meetniveau

60

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 7 m en geen vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

90

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

120

3.

L nl Classic Source Sandalen Shop Campz Bij Dames Online Blauw Outdoor

In afwijking van het tweede lid wordt de in tabel 2.10.1 aangegeven tijdsduur met 30 minuten bekort, indien geen vloer van een verblijfsgebied van de gebruiksfunctie hoger ligt dan 7 m boven het meetniveau en de volgens NEN 6090 bepaalde permanente vuurbelasting van het brandcompartiment niet groter is dan 500 MJ/m².

Cha Beige Dames Slippers Dames Fitflop Fitflop Slippers Fitflop Cha Cha Dames Beige Slippers R7Adxw

4.

Een bouwconstructie van een gebruiksfunctie met een vloer van een gebruiksgebied hoger dan 5 m boven het meetniveau of lager dan 5 m onder het meetniveau bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin de bouwconstructie niet ligt, niet binnen 90 minuten door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan het brandcompartiment.

5.

Een bouwconstructie bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin de bouwconstructie niet ligt, niet binnen de in tabel 2.10.2 aangegeven tijdsduur door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan het brandcompartiment.

Heren Dvsvapor Zwart Voor Merken Sneakers EwCq8Classic Sandalen Dames Bij Online Campz Outdoor Shop Blauw Source nl LOnline Sandalen Blauw Classic L nl Bij Source Dames Outdoor Shop Campz
Tabel 2.10.2

gebruiksfunctie niet zijnde een woonfunctie

tijdsduur van de brandwerendheid met betrekking tot bezwijken in minuten

Sksrsni Killington Off cz 60 Timberland Bruin Laarzen Heren Schoenen 4qfwz0

Indien geen vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 5 m boven het meetniveau

60

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 5 m en geen vloer van een gebruiksgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

90

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

120

6.

In afwijking van het vierde en vijfde lid, wordt de tijdsduur met 30 minuten bekort, indien de volgens NEN 6090 bepaalde permanente vuurbelasting van het brandcompartiment niet groter is dan 500 MJ/m².

7.

Het vijfde lid geldt niet voor een logiesfunctie niet gelegen in een logiesgebouw, met een gebruiksoppervlakte van niet meer dan 100 m².

8.Tree Afbeeldingen Shoe Magnanni Beste 33 Van XxYUU0

Een bouwconstructie van een tunnel bezwijkt niet binnen 60 minuten en voor zover deze onder open water ligt niet binnen 120 minuten bij brand in de tunnel.

9.

Een bouwconstructie bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin de bouwconstructie niet ligt, niet binnen een tijdsduur die afhankelijk van de bestemming en inrichting van het bouwwerk redelijkerwijs nodig is om het bouwwerk bij brand te kunnen verlaten en te doorzoeken, door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan het brandcompartiment.