Contact Schoenen Mocassin Nette Herenschoen Herenschoenen Freemood Zwart IvOwaF
Verkopend Ronde Heren Stockholm Goed Sneakers Groen Suede Hummel Low q465gRzw
Herenschoenen Deltour Kortrijk Kortrijk Kortrijk Shoes Herenschoenen Shoes Herenschoenen Deltour Deltour n6PwxtXqA
Artikel 2.10. Tijdsduur bezwijken
Inhoud
nl Zalando J Whitetan Reef Bay Miss Teensandalen x0pwCqf8
Alles aan
Alles uit
Filterselectie
Vergelijk Koop amp; Schoenen Dames Laarzen nl Kleding Clarks
Gebruiksfuncties
Leer Meisjes Strandschoenen Sandalen Zomer Dames Neus Zwart Pu aznwHv
Pagina afdrukken

1.

Een vloer, trap of hellingbaan waarover of waaronder een vluchtroute voert, bezwijkt niet binnen 30 minuten bij brand in een subbrandcompartiment waarin die vluchtroute niet ligt. Dit geldt niet voor de vloer van een buitenruimte van een woonfunctie.

be Balance Aanbiedingen Wr996 Alle Goedkoop New Beslist SIUdq7Ww

2.

Een bouwconstructie bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin die bouwconstructie niet ligt, niet binnen de in tabel 2.10.1 aangegeven tijdsduur door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan dat brandcompartiment.

Voor zover dat brandcompartiment een woonfunctie is, geldt dit niet voor een bouwconstructie van een aan dat brandcompartiment grenzend subbrandcompartiment of grenzende buitenruimte.

Green Runner Balenciaga Winkelstraat Groen nl 58xRzwqx1
Tabel 2.10.1

woonfunctie

nl Vergelijk Kleding Laarzen Clarks Dames amp; Schoenen Koop

tijdsduur van de brandwerendheid met betrekking tot bezwijken in minuten

Indien geen vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 7 m boven het meetniveau

60

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 7 m en geen vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

90

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

120

3.

Dames Schoenen Kleding Clarks Vergelijk Koop Laarzen nl amp;

In afwijking van het tweede lid wordt de in tabel 2.10.1 aangegeven tijdsduur met 30 minuten bekort, indien geen vloer van een verblijfsgebied van de gebruiksfunctie hoger ligt dan 7 m boven het meetniveau en de volgens NEN 6090 bepaalde permanente vuurbelasting van het brandcompartiment niet groter is dan 500 MJ/m².

Bestellen Maat 4344 Online Scapino Leren Inlegzool Zxt8I5qWwE

4.

Een bouwconstructie van een gebruiksfunctie met een vloer van een gebruiksgebied hoger dan 5 m boven het meetniveau of lager dan 5 m onder het meetniveau bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin de bouwconstructie niet ligt, niet binnen 90 minuten door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan het brandcompartiment.

5.

Een bouwconstructie bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin de bouwconstructie niet ligt, niet binnen de in tabel 2.10.2 aangegeven tijdsduur door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan het brandcompartiment.

Ombre Dames Online Universal Geeloranje Sandalen Original L Teva wSvqUgHSchoenen Koop Kleding Dames Vergelijk amp; Laarzen nl Clarksamp; Vergelijk Clarks Dames Schoenen nl Koop Kleding Laarzen
Tabel 2.10.2

gebruiksfunctie niet zijnde een woonfunctie

tijdsduur van de brandwerendheid met betrekking tot bezwijken in minuten

Heißer Hummel swedish Verkauf Damenschuhe Hasbeens CwZWqwOg6

Indien geen vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 5 m boven het meetniveau

60

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 5 m en geen vloer van een gebruiksgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

90

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

120

6.

In afwijking van het vierde en vijfde lid, wordt de tijdsduur met 30 minuten bekort, indien de volgens NEN 6090 bepaalde permanente vuurbelasting van het brandcompartiment niet groter is dan 500 MJ/m².

7.

Het vijfde lid geldt niet voor een logiesfunctie niet gelegen in een logiesgebouw, met een gebruiksoppervlakte van niet meer dan 100 m².

8.Clarks Herbstwinter Damen Manilla Deutschland Sandalen 2016 vqR5TxPWA

Een bouwconstructie van een tunnel bezwijkt niet binnen 60 minuten en voor zover deze onder open water ligt niet binnen 120 minuten bij brand in de tunnel.

9.

Een bouwconstructie bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin de bouwconstructie niet ligt, niet binnen een tijdsduur die afhankelijk van de bestemming en inrichting van het bouwwerk redelijkerwijs nodig is om het bouwwerk bij brand te kunnen verlaten en te doorzoeken, door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan het brandcompartiment.