Home                    Prijzen           Reserveringen           E-mail        
       Informatie            

 

 

Openingstijden

Tijdens werkdagen:
s morgens van 9.00 tot 10.00 uur
s avonds van 20.00 tot 20.30 uur
Zaterdags:
s morgens van 9.00 tot 10.00 uur.
Zondags gesloten

 

Een goed en liefdevol vervangend adres voor uw hond of kat, tijdens uw vrijaf.

 

Een dierenpension, wat is dat?

U wilt er eens een dagje met het gezin tussenuit of eens lekker op vakantie naar het zonnige Zuiden. Maar waar blijft uw huisdier?

U moet plotseling weg voor de zaak, u gaat verbouwen of verhuizen. Maar waar blijft uw huisdier?

Daar hoeft u zich in het vervolg geen zorgen meer over te maken want daarvoor zijn er dierenpensions. Dit zijn verblijven voor honden en katten waar u uw huisdier tijdelijk kunt onderbrengen. Uw huisdier wordt daar prima verzorgd, en u kunt dus rustig op vakantie gaan. Als u uw huisdier op komt halen kunt u beiden terugkijken op een heerlijke vakantie.

 

Kortom: breng uw huisdier naar een dierenpension want het is altijd prettig om te weten dat uw trouwe viervoeter goed verzorgd achterblijft. En dit is niet meer dan normaal voor zijn kameraadschap en trouw.

 

Wat hebben wij u te bieden?

In dierenpension 't Ouwe Nest kunt u katten onderbrengen. Het is een klein huiselijk dierenpension zodat wij beter in staat zijn uw huisdieren de persoonlijke aandacht te geven die zij nodig hebben. Immers, kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij kunnen plm. 30 katten plaatsen.

Wij heten u van harte welkom!

De honden

De honden hebben iedere een eigen hok van 1 meter bij 2 meter. Er worden niet meer honden in n hok geplaatst tenzij de eigenaar dit zelf wil. Het verwarmde dierenpension is volledig betegeld, in verband met de hygine. De honden liggen op een houten vlonder en liggen dus tochtvrij. Zij krijgen twee maal per dag eten en mocht u daaromtrent nog speciale wensen hebben dan houden wij daar vanzelfsprekend rekening mee. De honden worden drie tot vier maal per dag uitgelaten en worden regelmatig geborsteld.  
 
Klik op een foto voor een grotere.
 

De katten

De katten hebben een ruim opgezet binnen- en buitenverblijf en zitten niet opgesloten in hokken. Dit is ook niet nodig omdat katten altijd hun eigen plekje zoeken. Als zij voldoende ruimte voor zichzelf hebben gaat het er vreedzaam aan toe. Het binnenverblijf is 's winters verwarmd. In het binnen- en buitenverblijf wordt twee maal per dag eten en drinken geplaatst. En natuurlijk krijgen de katten veel persoonlijke aandacht.
 
Klik op een foto voor een grotere.

 

Volgende pagina