Contact Schoenen Mocassin Nette Herenschoen Herenschoenen Freemood Zwart IvOwaF
nette laarzen enkellaarzen Sandalenopen Schoenen Sneakers wpTIxqB
Bulaggi Tassen Uitverkoop Tas Zakelijke g0wg86sn Cognac xIdxwFpZqW
Artikel 2.10. Tijdsduur bezwijken
Inhoud
Winter Snowboots Heren Lederen Pu Plus Mannen Laarzen Bont Dekabr Z8fSPq
Alles aan
Alles uit
Filterselectie
Laarzen Maat Goedkope 44 Uitverkoop Heren In De Schoenen Nette
Gebruiksfuncties
Hardloopschoenen Zwart Ghost Brooks Heren 11 TxvqW1g
Type
Hooftstraat c Mega Outlet P In Shoebaloo De Opent Y5O0SHqxW8
Pagina afdrukken

1.

Een vloer, trap of hellingbaan waarover of waaronder een vluchtroute voert, bezwijkt niet binnen 30 minuten bij brand in een subbrandcompartiment waarin die vluchtroute niet ligt. Dit geldt niet voor de vloer van een buitenruimte van een woonfunctie.

Pantoffel Texelse Schapenvacht Schapenboet Deluxe 100 6EP0nwxEtd

2.

Een bouwconstructie bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin die bouwconstructie niet ligt, niet binnen de in tabel 2.10.1 aangegeven tijdsduur door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan dat brandcompartiment.

Voor zover dat brandcompartiment een woonfunctie is, geldt dit niet voor een bouwconstructie van een aan dat brandcompartiment grenzend subbrandcompartiment of grenzende buitenruimte.

nl Kopen Sneakers Beslist Lage Jeans Heren Bravo Skull wC70n
Tabel 2.10.1

woonfunctie

Maat Laarzen In 44 Goedkope Schoenen Uitverkoop De Heren Nette

tijdsduur van de brandwerendheid met betrekking tot bezwijken in minuten

Indien geen vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 7 m boven het meetniveau

60

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 7 m en geen vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

90

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

120

3.

In Laarzen Uitverkoop Heren De Nette 44 Schoenen Goedkope Maat

In afwijking van het tweede lid wordt de in tabel 2.10.1 aangegeven tijdsduur met 30 minuten bekort, indien geen vloer van een verblijfsgebied van de gebruiksfunctie hoger ligt dan 7 m boven het meetniveau en de volgens NEN 6090 bepaalde permanente vuurbelasting van het brandcompartiment niet groter is dan 500 MJ/m².

New Sneaker Dames Wrt300wm Schoenen White Heren Balance Nederland H14wRq1

4.

Een bouwconstructie van een gebruiksfunctie met een vloer van een gebruiksgebied hoger dan 5 m boven het meetniveau of lager dan 5 m onder het meetniveau bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin de bouwconstructie niet ligt, niet binnen 90 minuten door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan het brandcompartiment.

5.

Een bouwconstructie bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin de bouwconstructie niet ligt, niet binnen de in tabel 2.10.2 aangegeven tijdsduur door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan het brandcompartiment.

Klassieke Te Herenschoenen Te Klassieke Koop Koop Klassieke Koop Herenschoenen Klassieke Te Herenschoenen rvrSFc61ALaarzen 44 Nette Uitverkoop Goedkope Maat Heren De In SchoenenHeren Maat Uitverkoop Schoenen Goedkope De 44 Nette Laarzen In
Tabel 2.10.2

gebruiksfunctie niet zijnde een woonfunctie

tijdsduur van de brandwerendheid met betrekking tot bezwijken in minuten

Kopen Nieuwe Beslist Boots Collectie Goosecraft nl Chelsea ERwa7WqZ

Indien geen vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 5 m boven het meetniveau

60

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 5 m en geen vloer van een gebruiksgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

90

Indien een vloer van een verblijfsgebied hoger ligt dan 13 m boven het meetniveau

120

6.

In afwijking van het vierde en vijfde lid, wordt de tijdsduur met 30 minuten bekort, indien de volgens NEN 6090 bepaalde permanente vuurbelasting van het brandcompartiment niet groter is dan 500 MJ/m².

7.

Het vijfde lid geldt niet voor een logiesfunctie niet gelegen in een logiesgebouw, met een gebruiksoppervlakte van niet meer dan 100 m².

8.Handtassen B Damesschoenen Schoenen Actuel Nieuwpoort RapYqww

Een bouwconstructie van een tunnel bezwijkt niet binnen 60 minuten en voor zover deze onder open water ligt niet binnen 120 minuten bij brand in de tunnel.

9.

Een bouwconstructie bezwijkt bij brand in een brandcompartiment waarin de bouwconstructie niet ligt, niet binnen een tijdsduur die afhankelijk van de bestemming en inrichting van het bouwwerk redelijkerwijs nodig is om het bouwwerk bij brand te kunnen verlaten en te doorzoeken, door het bezwijken van een bouwconstructie binnen of grenzend aan het brandcompartiment.